Het einde van het jaar is weer dichtbij en we maken ons beetje voor beetje klaar voor de kerstdagen en natuurlijk niet te vergeten oud en nieuw.

Apple is nog een andere traditie begonnen voor Europese klanten, vandaag zijn ze begonnen met het promoten van “12 dagen van kerstmis” in App Store.

12 dagen lang wordt er dagelijks één gratis iPhone app weggeven. De 12 dagen van kerstmis promotie is zo’n beetje een traditie geworden voor de iPhone, iPad en iPod gebruikers, en hopen dat dit jaren nog door mag gaan.

You and your friends can download a fantastic selection of songs, music videos, apps and books for free. Each download will only be available for 24 hours. Get our special 12 Days of Christmas app to make it even easier to access your gifts while you’re on the go.

Deze promotie loopt van 26 december 2011 tot 6 januari 2012, er zullen verschillende soorten muziek, muziek video’s, boeken en apps weggegeven worden. Ik neem aan dat iedereen van gratis apps houdt of niet? Wij in ieder geval wel!

Download de 12 dagen van kerstmis app [iTunes Link]

  • Tom

    Weten we al om welke apps het gaat ?

    • iPhonemania

      Nopes, over 17 dagen komen er wel achter 😉