Apple is weer eens bezig om een verkoopverbod te krijgen op de aangepaste Galaxy Tab 10.1N. Dit aangepaste model werd door Samsung gemaakt door dat de Galaxy Tab 10.1 eerder al een verkoopverbod kreeg door dat deze teveel op de iPad leek.

Volgens Apple heeft de onlangs gelanceerde Galaxy Tab 10.1N bijna geen verandering in de uiterlijk, en dat alleen de randen zijn aangepast. Hierdoor heeft Apple afgelopen woensdag weer een aanklacht ingediend bij de rechtbank van Düsseldorf.

Apple vindt nog steeds dat de Galaxy Tab 10.1N tablet erg veel op de iPad lijkt en vraagt hierdoor om nog een nieuw verbod aan. Samsung laat weten dat ze er klaar voor staan om dit te verdedigen.

In Australië heeft de rechtbank een voorlopig verkoopverbod op de Galaxy Tab 10.1 teruggedraaied, een definitieve uitspraak zal later volgen.

via Nasdaq