Call Of Duty ’s werelds meest populaire game op de PlayStation 3 zowel Xbox 360 komt nu ook naar de iPhone, iPad en iPod Touch.

Activision lijkt terug te zijn gegaan naar de tekentafel om de Black Ops Zombies ook op alle iOS apparaten uit te brengen. Call Of Duty: Black Ops die eind vorig jaar uitgebracht werd en de snelst verkopende game aller tijden werd, tenminste tot de release van de nieuwe Modern Warfare 3 die vorig maand de oude records weer heeft verbroken.

Hoewel het grafisch er leuk uit ziet om er naar te kijken, is het bespelen van het game wat moeilijker dan op de PlayStation 3 of de Xbox 360. Maar het grote voordeel is dat je niet thuis hoef te spelen om dit populaire zombie spel te spelen.

Veel van het succes van de Call Of Duty-reeks is ongetwijfeld toe te schrijven aan de multiplayer functie, waardoor vrienden om elkaar of tegen elkaar kunnen strijden. Maximaal vier spelers kunnen hun krachten samen bundelen om deze zombies op afstand te houden, met behulp van de gloednieuwe Voice Chat-functie, die real-time communicatie mogelijk maakt als bij de PS3 en Xbox versies.

Download Call of Duty: Black Ops Zombies voor de iPhone, iPad en iPod touch. [iTunes link]