Vorig maand hadden we het nog over de bug die pod2g had gevonden in iOS 5 waarmee hij een Untethered Jailbreak op iOS 5 kon waar maken voor de iPhone, iPad en iPod Touch gebruikers.

Er is op dit moment geen informatie of de toestellen met een A5 processor ook ondersteund worden met deze nieuwe Untethered Jailbreak van Chronic Dev Team. Hij heeft wel echter een video van zijn Untethered Jailbreak op iOS 5 gemaakt.

Mocht deze Untethered Jailbreak op iOS 5 van de Chronic Dev Team de iPad 2 en iPhone 4S niet ondersteunen, maak je dan niet al te druk! MuscleNerd een lid van de iPhone Dev Team heeft wel een Untethered Jailbreak op iOS 5 voor de iPad 2 en iPhone 4S gevonden, deze zal ook niet lang meer gaan duren voordat het gereleased wordt.

Voor nu moet u het nog even met deze video doen, maar zodra er meer nieuws komt van de Chronic Dev Team of de iPhone Dev Team zullen wij het hier bij iPhonemania met u delen.

  • Gerard

    Ik hoop dat er snel een jailbreak voor de iPhone 4S komt, ik mis me jailbreak tweaks 🙁

  • Martin

    Go Pod2G, hopen dat dit snel wordt uitgebracht wordt!