Vandaag gaat de 26ste en de 12 dagen kerst app van Apple is begonnen. Vandaag kan je het eerste cadeau downloaden, een exclusieve EP van Coldplay met drie nummers, drie muziekvideo’s en iTunes LP.

Deze aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar. Haal nu je gratis download op.

’12 dagen cadeaus’ van iTunes loopt tot 6 januari. Je vrienden en jij kunnen iedere dag een gratis cadeau downloaden van de iTunes Store. De cadeaus bestaan onder andere uit een aantal nummers, apps, boeken en muziekvideo’s.

Download deze speciale app ’12 dagen cadeaus’ om je cadeaus nog gemakkelijker te krijgen wanneer je onderweg bent. Heb je geen iPad, iPhone of iPod touch? De cadeaus van ’12 dagen cadeaus’ kunnen ook worden gedownload op je computer. Kijk tot 6 januari elke dag in de iTunes Store.

Download 12 dagen cadeaus app

  • Maarten

    Helaas kan het dus niet op je je computer 🙁