Facebook heeft enkele maanden geleden Skype video oproepen op hun desktop website geïntroduceerd, deze nieuwe functie kreeg veel positieve feedback van gebruikers.

Het nieuws komt van iPhoneItalia, een Italiaans blog over iOS apparaten. In een rapport waarin waarin ze beweren dat Facebook videotelefonie voor smartphone’s zoals: iPhone, iPad, iPod Touch, Windows Phone en Android aan het testen zijn en op dit moment in de beta-stadium van ontwikkeling is en dat het binnenkort zal worden vrijgegeven.

via iPhoneItalia:

After introducing the video desktop interface, it seems that Facebook wants to bring the same service even on iOS devices. In this regard, the company has just released a new beta for developers the Facebook Messenger Beta where it is active – albeit in a rudimentary way – support for video calls.

We hebben de screenshots hieronder gezet. Het ziet er wel erg simpel uit voor nu, maar dit is waarschijnlijk omdat het A: Nog in ontwikkeling is (grote kans) B: Het is nep (lage kans)