Laatste tijd is erg spannend geweest voor de jailbreakers onder ons, de aankomende dagen zal het nog spannender worden!  Vorig week zagen we een video van pod2g waarin hij zijn iPod Touch 3G op iOS 5 Untethered Jailbreakt had.

Daarna heeft pod2g bevestigd dat de Untethered Jailbreak ook werkt op zijn iPhone 4 op iOS 5.0.1. Hij heeft dus een bug gevonden in iOS 5 waarmee hij de bug kan omdraaien in een Untethered Jailbreak. De gevonden bug in iOS 5 is niet dicht gegooid in iOS 5.0.1 waardoor het mogelijk is om ook op iOS 5.0.1 een Untethered Jailbreak te verrichten.

Na de succesvolle Untethered Jailbreak op iOS 5.0.1 met zijn iPhone 4, begon pod2g zijn Untethered Jailbreak op de iPhone 3GS/4, iPad 1, iPod Touch 3G/4G en Apple TV 2G te testen. Deze zijn ook allemaal succesvol Untethered Jailbreakt op iOS 5.0.1.

Pod2g houdt iedereen updatet via zijn blog, in zijn blog zegt hij:

Hello my friends,I know that I’ve been silent yesterday and that it was annoying.

Sorry for this, but I had to organize things for the release.Also, I’ve tested iPad 1 and it worked.Today I hope I can test a 3Gs.

BTW: please don’t propose to be a beta tester because I’m too paranoid, fearing leaks.

Now the time to finalize the jailbreak for old devices, fix some stability issues and package the whole.That will take some days.

In the meanwhile, I’m starting the research for iPad 2 and 4S.I’ll take you informed of my progress.

Het goede nieuws is dat hij genoeg donatie’s binnen heeft gekregen zodat hij een iPhone 4S kon kopen. Hij zal nu het hele weekend aan een Untethered Jailbreak op de iPhone 4S werken.  We houden ons vingers gekruist voor hem. Mocht het pod2g lukken om zijn iPhone 4S te jailbreaken, zal dit hoogstwaarschijnlijk ook op de iPad 2 werken.

We houden u hier op iPhonemania op de hoogte.

 • Willem

  Spannend… ben de tethered jailbreak zat!

 • Jailbreak

  Ik hoop dat pod2g ook een exploit vind/maakt voor de iPhone 4S.

 • Bilal

  Zal niet lang meer gaan duren. Hopen dat pod2g het zo snel mogelijk vrijgeeft.

 • Gerard

  iPhone 4S moet er een jailbreak voor gevonden worden, alle oude toestellen hebben een tethered en semitether jailbreak. Binnenkort zelfd een untethered.

  En wij met onze toestellen hebben Cydia helaas nog niet kunnen gebruiken 🙁

 • jacob

  Musclenerd had een untethered jailbreak op video laten zien van iPhone 4S, verder niks over gelezen.. Pod2g geeft over alles een update dat vind ik toch pretiger.

  Nu vangt pod2g alle donaties, hoop dat het hem ook lukt de untethered exploit te fixen voor iPhone 4S