Overal ter wereld duiken weer iPad 3 geruchten. Een Japanse blog beweert dat de volgende generatie iPad 3 iets dikker zal zijn, maar nog steeds de Smart Cover ondersteunt.

Macotakara een Japanse blog beweert wat informatie van een insider in de Aziatische onderdelen fabriek hebben gekregen. Macotakara geloven dat de iPad 3 iets dikker zal zijn dan zijn voorganger iPad 2, door dat er enkele onbekende onderdelen veranderingen in het apparaat zal plaats vinden.

Japanse blog Macotakara beweert te hebben wat informatie van een insider in de Aziatische supply chain. Ze geloven dat de iPad 3 zal iets dikker door enkele onbekende verandering in het apparaat.

Zij hebben een foto van een iPad 3 maar hebben geen echte verklaring hiervoor. MacRumors suggereert dat dit waarschijnlijk een prototype case voor de iPad 3 is.

Apple is de Led achtergrondverlichting aan het veranderen, met het oog op een hogere Retina kwaliteit resolutie te ondersteunen, dit kan de verandering in de afmetingen wel verklaren. Macotakara stelt ook dat de iPad 3 een zelfde scherm formaat zal hebben en de afrondingen van de hoek zullen ook het zelfde blijven, hierdoor beweren ze ook dat de Smart Cover nog steeds op de iPad 3 zal passen.

Eerlijk gezegd geloven wij niks van dit rapport. Zoals iedereen weet is Apple geobsedeerd met het maken van nog dunner apparaten , dan is het ook moeilijk om te geloven dat de iPad 3 dikker zal zijn.

via Macotakara & MacRumors