Afgelopen tijd hebben we helemaal geen nieuws rondom de iPhone 4S Jailbreak gehoord. Laatste jailbreak nieuws over de iPhone 4S dateert alweer van twee maanden geleden.

Om te beginnen over de jailbreak status van de iPhone 4S, is er op dit moment geen enkel jailbreak tool die de iPhone 4S kan jailbreaken.

Als u op de bovenstaande “Jailbreak iPhone 4S” link druk zult u een meer informatie over de jailbreak van MuscleNerd lezen. Ik zal het in deze bericht even in het kort samenvatten.

iPhone Dev Team lid en iPhone hacker MuscleNerd had aangekondigd dat hij met succes zijn iPhone 4S op iOS 5 had jailbreakt. Om zijn succes te verifiëren had hij twee screenshot met ons gedeeld. Er moest er nog veel aan gewerkt worden en er waren enorme ontbrekende stukken voordat het vrij kon gegeven worden aan het grote publiek.

Dat was dus MuscleNerd’s iPhone 4S jailbreak van twee maanden geleden. Na deze update van Muscle hebben we ook niks meer gehoord.

Als u een trouwe lezer bent van iPhonemania zult u meerdere artikelen hebben gezien over een bug die pod2g had gevonden. Deze bug bied de mogelijkheid om een Untethered Jailbreak op iOS 5 zowel iOS 5.0.1. Pod2g heeft er enige tijd aan gewerkt, en kwam met een video als bewijs van een Untethered Jailbreak op zijn iPod Touch 3G op iOS 5.

Na deze succesvolle jailbreak operatie was het tijd om het op de andere iOS apparaten te testen als de iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod Touch 4G en Apple TV 2G, deze waren ook succesvol op iOS 5 zowel iOS 5.0.1 Untethered Jailbreakt. Wat we niet terug zien in deze lijst zijn de A5 apparaten als de iPhone 4S en de iPad 2. Pod2g gaf aan dat hij niet beschikt over een iPhone 4S en een iPad 2, hierdoor kon hij zijn Untethered Jailbreak dus niet testen.

Na wat donaties van jailbreak liefhebbers kon hij een iPhone 4S en een iPad 2 kopen, via een tweet belooft hij ons dit weekend eraan te werken.

pod2g: Hi! I have a 4S in hand (thx). Will work hard on it this weekend.

Zijn jailbreak is waarschijnlijk een userland of een kernel exploit, we hebben een goed gevoel dat hij het gewoon flikt en ons gaat voorzien van een Untethered Jailbreak op de iPhone 4S.

Dus een jailbreak voor de iPhone 4S is in de maak en moet binnenkort klaar zijn.

 • Mike

  Ik hoop dat pod2g het snel uitbrengt. Dit zal groot nieuws zijn. Zelfs MuscleNerd is niet zo ver.

  Go Greenpois0n Go!

 • Henry

  Ik heb ook wat donatie verricht aan pod2g, geeft hem wat inspiratie om het sneller te releasen.

 • Robin

  Mijn iPhone 4S wacht met spanning op de untethered jailbreak.

  Hou jullie website dagelijks in de gaten 😉

 • Nick

  Ik heb net de gratis apps en games gedownload op mijn iPhone 4S. Moet toch wat te doen hebben tot dat de jailbreak uit komt.