Phil Nickinson van Android Central heeft een epische vergelijking gemaakt van de nieuwe iPhone 4S tegen de nieuwe Galaxy Nexus. Compleet met video’s, foto’s en alles wat je zou verwachten.

Als u een grotere scherm wil “4,65-inch”, een verwisselbare batterij, NFC en een LTE optie. De LTE optie is nog niet in Nederland verkrijgbaar maar geruchten gaan rond dat de Amerikaanse Verizon volgend jaar voor de release van de iPhone 5 een LTE optie gaat aankondigen. Als je dit allemaal wil kan je beter voor de Samsung Galaxy Nexus gaan.

Maar als u een kleiner scherm “3,5-inch”, een veel betere camera maar liefst 8MP, foto sensor, de Siri Assistent en nog altijd de betere kwaliteit App Store apps wil ga je natuurliijk voor de Apple iPhone 4S.

Voor verdere informatie bekijk de video:

via Android Central