Het geruchtenmolen rondom de iPhone 5 is weer begonnen. Volgens een recente artikel van BGR heeft een betrouwbare bron informatie onthuld over het ontwerp van de nieuwe iPhone 5. Het zogenaamde betrouwbare bron wil anoniem blijven.

In oktober werd de iPhone 4S gelanceerd door Apple, terwijl iedereen ongeduldig op de nieuwe iPhone 5 zat te wachten. Dit was dan ook een diepe teleurstelling voor de iPhone liefhebbers.

Lancering van de iPhone 5 zal volgens de anonieme bron waarschijnlijk in het laatste kwartaal van 2012 zijn, rond dezelfde tijd als de iPhone 4S die eerder dit jaar werd gelanceerd.

Het volgende gerucht is dat Apple bezig is met het produceren van een rubber of kunststof materiaal om voor de iPhone 5 te gebruiken. Volgens het rapport komt dit materiaal overeen met het bumper van Apple. Ze verwachten dat dit materiaal als een ring rondom de iPhone 5 zal komen.

De gerapporteerde ring zou tweevoudig zijn, in de eerste plaats zal het de nieuwe antenne systeem rondom de iPhone 5 dekken, en ten tweede om het glas van de voorkant en het nieuwe aluminium achterkant van de iPhone 5 aan elkaar aan te sluiten. Eerdere geruchten hadden ook gesuggereerd dat de nieuwe iPhone 5 een grote 4-inch scherm zou hebben, en voorzien was van een aluminium behuizing net als de iPad 2.

via BGR

 • Kees

  Laat de iPhone 5 maar snel komen, ben niet van om de iPhone 4S te kopen

 • Lodewijk

  Als de iPhone 5 zulke functies al deze artikel heeft http://www.iphonemania.nl/2011/12/verbazingwekkende-iphone-5-concept-video/ zal het de beste smartphone ooit zijn.

  • Metin

   Hij zal wel niet zo dun zijn als de iPhone 5 concept video.

   Maar gaaf wordt die zeker.

 • Ben

  Leuke ding hey, zou hem ook wel willen