Jailbreak van iPhone, iPad of iPod doen we al jaren, hackers en iOS ontwikkelaar zijn maar al te graag bezig om een nieuwe soort jailbreak te vinden. Dat is dan bij deze gebeurd! Een jailbreak voor de BlackBerry PlayBook is gereleased door Chris Wade a.k.a @cmwdotme.

We zullen u door het jailbreak proces van uw BlackBerry PlayBook helpen. Dit PlayBook jailbreak werkt op dit moment nog alleen op Windows computers, een Mac versie is beloofd en zal binnenkort gereleased worden.

Voor dat we beginnen met de jailbreak zorg dat uw PlayBook aan uw computer is aangesloten met de USB synchronisatie kabel.

Navigeer naar de Storage and Settings paneel en zet File Sharing and Wi-Fi Sharing zonder een wachtwoord aan. Ga naar Security paneel en schakel Developer Mode aan, houdt het wachtwoord dat u ingevoerd heeft in de buurt, dat heb je later nodig.

Download Dingleberry Jailbreak en pakt het uit.

Stap 1: Na het uitpakken, zoek naar het Dingleberry.exe bestand en open deze.

Stap 2: Zodra Dingleberry is geopend, klik op Continue om verder te gaan. [zie afbeelding]

Stap 3: Sluit uw PlayBook aan uw Windows computer via de USB kabel en vul de verplichte velden zoals IP-adres en wachtwoord in wanneer de Dingleberry toepassing uw dit vraagt om in te voeren.

Stap 4: Selecteer daarna de Jailbreak knop. Na een paar minuten zal Dingleberry uw BlackBerry PlayBook jailbreaken.

  • Jules

    Wat houdt het jailbreak van een Playbook in? Hebben ze daar ook zo’n Cydia ?

    • iPhonemania

      Ik heb zelf geen PlayBook om het te testen. Wat ik weet is dat je Android op de BlackBerry PlayBook kan installeren