De trouwe iPhonemania bezoekers weten het al dat de Untethered Jailbreak van pod2g werkt op de iPhone 4, iPhone 3GS, eerste generatie iPad, iPod Touch 4G/3G en Apple TV op de iOS 5 zowel iOS 5.0.1.

Gister hadden we het over dat pod2g een iPhone 4S had gekoch,t en dat hij het afgelopen weekend aan de Untethered iPhone 4S Jailbreak zou gaan werken. Hij heeft zojuist op zijn blog het volgende mededeling gedeeld:

The untether fails right now because I’m having processor cache issues.

I’m close, but I can’t figure out what happens. It certainly has something to do with the Cortex-A9 cache management.

I could sort it out quick, it’s a matter of chance.

I’ll report you my progress tomorrow.

Aangezien de iPhone 4S en iPad 2 beide aangedreven worden door Apple’s A5 processor, is het te veronderstellen dat de Untethered Jailbreak ook nog niet zal werken op de iPad 2.

Momenteel is er nog geen jailbreak beschikbaar voor de iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5 en iOS 5.0.1. Op dit moment is het proseccor caching kwestie, we hopen dat pod2g dit zo snel mogelijk kan oplossen en ons kan voorzien van een Untethered Jailbreak op de iPhone 4S en iPad 2. Naast pod2g hebben we nog MuscleNerd een lid van de iPhone Dev Team, die met succes de iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5 Untethered Jailbreakt had. Het blijft dus een nek aan nek race tussen de twee Dev Team’s.

Naast de Jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 zijn gebruikers van oudere apparaten ongeduldig aan het wachten op de Untethered Jailbreak van de iOS 5 en iOS 5.0.1

Naast de jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2, zijn gebruikers ook ongeduldig te wachten op een ongebonden jailbreak voor iOS 5/iOS 5.0.1.

via Pod2G

 • Henk

  Damn, dit is slecht nieuws. Ik had me er op verheugd

 • Willem

  🙁 iSad

  • Gazi

   Ik was zo verheugd om de iPhone 4S jailbreak 🙁

 • Mikel

  Wanneer zal het dan ongeveer uit komen ?