De twee technologie giganten Samsung en Apple spannen wereldwijd rechtszaken tegen elkaar. De recente strijd van Samsung tegen Apple is nu totaal naar een ander niveau gebracht, deze keer vechten ze het niet in een rechtzaal maar op Facebook.

Wat we al zeiden Samsung brengt haar marketing totaal naar een ander niveau met een nieuwe serie advertenties die zich richten op de Galaxy S II smartphone. Slechts een week geleden introduceerde Samsung een nieuwe advertentie die gerichte was aan Apple fanboys.

Ze hebben getracht om via een paar verschillende advertenties met in de hoofdrol jaloerse iPhone liefhebbers en hun eigen Galaxy S II lijn van smartphone’s. Ze gaan zo ver dat ze de iPhone gewoon weg “old school” noemen.

Functies waar mee Samsung hoopt om gebruikers aan te trekken is voornamelijk de 4G dataverbinding, een groter scherm en over het algemeen een slanke design. En natuurlijk geen wachttijden.

Via Samsung USA Facebook pagina

 • Gert

  Best wel kinderachtig van Samsung vind ik

 • Martijn

  Beide doen kinderachtig met de rechtszaken etc. Maar de iPhone’s zijn toch beter dan de Galaxy toestellen dat is een feit 😉

  • Maxwel

   Samsung is plastic fantastic! Gotta love the iPhone