We hebben al enige maanden geen unlock meer gezien voor de iPhone 4. De nieuwe Ultrasn0w 1.2.5 unlocked enkele baseband’s voor de iPhone 4 en iPhone 3GS. De nieuwe Ultrasn0w 1.2.5 zal vanaf aanstaande maandag vrijgegeven worden in de officiële Cydia repository.

Deze onverwachte update en vroege release van Ultrasn0w worden de nieuwere baseband’s nog niet ondersteund. Ultrasn0w 1.2.5 unlock de volgende baseband:

 • 01.59.00
 • 04.26.08
 • 05.11.07
 • 05.13.01
 • 05.12.01
 • 06.15.00

Om Ultrasn0w te kunnen gebruiken dient u over een iPhone 4 / iPhone 3GS te beschikken, deze moet dan op iOS 5.0.1 jailbreakt zijn. Na het jailbreaken van uw apparaat dient u in Cydia het volgde repo toe te voegen: http://repo666.ultrasn0w.com

Zodra u dit heeft gedaan, kunt u in Cydia zoeken naar Ultrasn0w 1.2.5. Na het installeren hiervan dient u uw apparaat opnieuw te starten. Na het opnieuw starten heeft een unlocked iPhone 4 of iPhone 3GS

 • Piet Douma

  Ik heb op mijn iphone 4 de jailbreak iOS 5.0.1
  gezet!
  Vervolgens heb ik geprobeerd deze te unlocken !!!
  Het leek te lukken maar uiteindelijk ….geen service…
  Opnieuw opgestart en nog niets….nog een keer ultrasnOw geinstalleerd …noppes.
  Wat is een baseband ???
  Zal daar wel aanliggen !!!
  Ik heb wel een werkende iphone 4 op Jailbreak ….
  Maar nog geen telefoon
  Gevey is ook nog niet zover …dus maar ff geduld

  • iPhonemania

   Je iPhone 4 komt vast niet uit Nederland, in Nederland zijn ze namelijk altijd simlockvrij. Baseband is de modemfirmware van je iPhone. Ultrasn0w kan helaas niet alle baseband versie’s unlocken. Gevey SIM daarin tegen kan wel bijna alle baseband’s versie’s unlocken.

   • Piet Douma

    Mijn Ipfone schijnt uit Duitsland te komen.
    modemfirmware 04.11.08
    Duitse toestellen kan je niet defentief unlocken heb ik mij laten vertellen.
    Hiervoor stond hij op jailbreak 4.3.3
    Maar hij was gecrashed….toen eerst hersteld en navraag gedaan naar een definitief unlock systeem.
    Daar dat niet ging toch maar jailbreak 5.0.1
    erop nu werkt die wel ( Ipod )
    Maar nog geen sym unlock te krijgen.
    Hopelijk komt gevey er gauw mee want dat werkte wel bij de vorige jailbreak.

    • iPhonemania

     Niet alleen duitse iPhone’s meeste laden bieden locked iPhone’s.

     Alleen toestellen die vanuit fabriek unlocked zijn, net als in Nederland kunnen voor altijd simlockvrij zijn.

     Je moet even geduld hebben zodat Gevey een nieuwe chip maakt.

 • Piet Douma

  Hallo beste mensen

  Ik volg hier en daar het nieuws over een unlock voor mijn
  duitse tmobile lock op baseband 04-11-08
  Het leek of er een cevey unlock aanstaande was, maar hoor tot op heden er niets meer over
  Klopt dit …of zijn het roomers?

  groet

  een unlock iphone4 wachtende
  Piet Douma

  • iPhonemania

   Beste er is geen unlock voor uw baseband nog. Gevey Sim ondersteunt: 04.10.01, 03.10.01 en 02.10.04 baseband’s

 • Peter

  Hallo ik heb een iphone 4 het komt uit U.S. het toestel heeft tot op heden gewerkt met een gevey simkaart aangezien de iphone gelocked is in Nederland. Door een fout van mezelf(update ik het naar ios5) maar nu is de iphone weer gelocked.Inmiddels heb ik het toestel laten jailbreaken naar ios 4.3.3. echter modemfirmware staat nu op 04.11.08. Helaas maar nu snap ik er niks van Wat moet ik nu doen??

  Gr Peter

 • Piet Douma

  Nog steeds geen unlock voor mijn Iphone4 uit duitsland Tmobile
  Dat wordt wachten op Juli , dan kan ik hem gewoon simlock vrij maken !!!!!
  Mijn lol is er een beetje af bij Apple iphone!!
  Ik kocht een nieuwe Iphone4s
  en die loopt na een maand al vast op een 1603 fout
  joepie …geef mij nog eens zo’n sterk merk
  Hij is nu opgestuurd naar Apple weer 3weken kwijt.
  Toch maar weer een Samsung of HTC?!! ….nog nooit vast gelopen
  Een teleurgestelde iphone gebruiker

 • ricardo

  ik heb een duitse iphone kan er nu niks meer mee moet activeren met duitse vodafone kaart