Iedereen is met volle spanning aan het wachten op de Untethered Jailbreak op de iOS 5 / iOS 5.0.1. We hebben zo juist meer informatie gekregen over de huidige status van de iOS 5 jailbreak.

Beroemde hacker en iOS developer pod2g heeft zojuist aangekondigd dat hij met succes zijn iPhone 4 op iOS 5.0.1. heeft jailbreakt.  Wat nog belangrijker is dat het geen Tethered Jailbreak of Semi Tethered Jailbreak is, maar een Untethered Jailbreak. Ja u leest het goed!

Laatste tijd vroegen veel mensen zich af of de iOS 5.0.1 ook een Untethered Jailbreak zou krijgen, en dit is nu bevestigd door pod2g. Als u een trouwe iPhonemania bezoeker bent herinnert u zich vast wel dat we u mededeelden dat u uit de buurt moest blijven van iOS 5.0.1 als u een Untethered Jailbreak wou.

Als u op iOS 5.0.1 zit hoeft u dus niet zorgen meer te maken. Pod2g gaf ons een video bewijs van de Untethered Jailbreak op iOS 5. Helaas is er nog steeds geen woord over de compatibiliteit van iPhone 4S en iPad 2.

via pod2g

 • Rob

  Dit is zeker goed nieuws voor mij, ik had mijn SHSH blobs niet opgeslagen. Nu kan ik dan toch op iOS 5.0.1 untethered jailbreak krijgen.

 • Jailbreak

  Ik hoop dat ik ook mijn iPhone 4S en iPad 2 beide nog op iOS 5 kan jailbreaken.

  Ik heb Cydia gemist…

 • Atje

  Dit is SUPER nieuws! Ik zat al te wachten op zo iets.

 • Eddie

  Dus nu kan ik gewoon updaten naar iOS 5.0.1, ik wachtte al op iOS 5 voor de Untethered Jailbreak.

 • Hakan

  Wanneer kunnen we de untethered jailbreak ongeveer verwachten?

 • Siteifan

  Inderdaad Hakan wanneer kennen wij hem verwachten ? ken niet wachten word gek van die tethered jailbreak 🙁

 • iPhonemania

  Alle oudere A4 apparaten zijn getest op iOS 5.0.1, en de Untethered Jailbreak is succesvol voltooid door pod2g.

  Hij maakt zijn jailbreak tool, waarschijnlijk “greenpois0n” klaar om het te releasen.

  Denk dat dit binnen enkele dagen/weken uit zal komen.

  “Helaas heb ik een iPhone 4S & iPad 2 iOS 5 waar niet eens een Tethered Jailbreak voor is.”

 • chantie

  have been waiting sooooooooo long to jailbreak my iphone 4 – 5.0….can’t wait till this releases :))