Kiest je nu voor een standaard abonnement met mobiele telefoon erbij of een sim only? Wat je ook kiest het is altijd belangrijk om te vergelijken. Vergelijk meerdere aanbieders zodat je nooit te veel betaald. Kies voor een vertrouwde aanbieder waar je er zeker van bent dat jij als klant goed behandeld wordt. Kijk op Mobielkopen.net voor de goedkoopste en meest betrouwbare aanbieders.

De voorwaarden van elk abonnement zijn anders. Is het mogelijk om belminuten mee te nemen naar de volgende maand? Erg belangrijk om te weten als je de ene maand weinig belt en de andere maand meer. Hoeveel belminuten zit er in de bundel? Hoe zit het met internet? Wat zijn de kosten per sms en hoeveel kost het buiten de bundel? Allemaal vragen die je moet weten voor je het abonnement afsluit. Dan maakt het nog niet eens uit of je abonnement met telefoon kiest of een Sim only aanbiedingen.

Telefoon met abonnementen

Als je graag een gratis mobiele telefoon wilt met een nieuw model gsm dan betaal je relatief veel voor de belbundel. De prijs van de mobiele telefoon zit verrekend in het beltarief van de bundel. Als je een goedkoper model kiest welke ook gratis is dan moet je een stuk minder te betalen per maand. De keuze van de telefoon heeft dus een grote invloed op de kosten van het abonnement. Het goedkoopste is nog altijd een prepaid telefoon met een sim only abonnement.

  • Jo

    Weet je misschien waar ik nakijken in België voor de goedkoopste prijzen? Ik woon namelijk in België…

    • Ruud

      Voor België kun je op deze website terecht.