We horen laatste tijd vaker dingen van de hackers groepering Anonymous. Meestal gaat dit over andere landen waar de hackers van Anonymous oneens zijn over de gangbare zaken.

Deze keer ligt de waarschuwing van Anonymous niet zo ver van huis. In een video waarschuwt Anonymous de Nederlandse TV kanalen als Nos, RTL en SBS nieuws.

video is van 17 oktober 2011

Beste NOS, RTL en SBS Nieuws,

Door de jaren heen heeft Anonymous jullie het nieuws in Nederland zien uitzenden.

Door de jaren heen heeft Anonymous jullie veel staatspropaganda zien verspreiden.

Al vele jaren hebben jullie leugens en halve waarheden onder het publiek verspreid zonder enige goede achtergrond informatie te geven.

Anonymous is erg ontevreden over de manier waarop jullie het Nederlandse publiek hebben misleid.

Jullie zijn de hoofden van het Nederlandse volk aan het vullen met dis informatie.

Jullie geven het Nederlandse volk een totaal verkeerd beeld van de wereld door het gebruik van jullie eenzijdige ANP en Reuters copy paste journalistiek.

Laten we eerlijk zijn, NOS, RTL, en SBS, jullie hebben vele mensen misleid en in een valse realiteit gelokt.

In deze neppe realiteit zijn mensen gedreven door angst en niet door liefde.

Waarom is het zo moeilijk voor jullie om kritische vragen te stellen over vele onderwerpen?

Waarom heeft Anonymous jullie nooit een kritische vraag horen stellen over het denkbeeldige terrorisme en counter-terrorisme.

Waardoor onze vrijheden ingeperkt worden, over corruptie, 9-11, pedofielen zoals Joris Demmink, armoede, ongezonde chemische additieven in ons voedsel, de chemtrails in ons luchtruim, genetisch gemodificeerde organismen, de zogenaamde derde wereld landen, de codex alimentarius, de manipulatie van olie prijzen en de manipulatie van de beurzen, aanvallen onder valse voorwendselen, oorlogen om olie, om opium velden en het bouwen van permanente basissen in het Midden-Oosten.

Hoe is het mogelijk dat jullie altijd jullie vuist diep in het rectum van Amerika en de NAVO stoppen?

Waarom vertellen jullie de mensen niet de waarheid over ons frauduleuze geld systeem waarin geld geprint wordt uit het niets en geleend word van private banken, tegen rente, door onze overheid?

Waarom vertellen jullie de mensen niet de waarheid over het feit dat we allemaal financiële slaven aan het worden zijn, financiële slaven van de bank kartels en corporaties.

Beschouw dit als een serieuze laatste waarschuwing. Stop met het verspreiden van leugens, stop met het verspreiden van halve waarheden, start met het geven van correcte informatie aan de mensen, volledige achtergrond informatie, zodat men een gefundeerde mening kan vormen.

Stop met het verspreiden van copy paste journalistiek. Start weer met het gebruiken van onafhankelijke journalistiek. Stop  met deze staats propaganda.

Meer en meer mensen over de wereld worden wakker, meer en meer mensen protesteren tegen hun fascistische regeringen omdat men de leugens en propaganda ziet.

Het is enkel een kwestie van tijd voordat de mensen in Nederland opstaan.

Anonymous kan garanderen dat de mensen jullie leugens en propaganda niet meer accepteren.

Alternatieve media kanalen op het Internet groeien snel in populariteit, er is een explosie van informatie gaande op het Internet. Het pad van de rechtvaardige man word aan alle kanten bedreigd door de immoraliteit van de egoïsten en de tirannie van kwade mensen.

Geprezen is hij die, in de naam van vrijgevigheid en goede wil, de zwakkeren door de vallei der duisternis leidt, want hij is waarlijk de beschermer van zijn broeders.

Anonymous zal diegene neerslaan met grote kracht en furieuze woede, die zou proberen onze broeders te vergiftigen en vernietigen.

En jullie zullen weten dat mijn naam Anonymous is, wanneer onze wraak op jullie neerdaalt. Jullie zijn gewaarschuwd. Nog een fijne dag!

Wij zijn Anonymous

Wij zijn legioen

Wij haten media manipuleerde mietjes

Wij vergeven niet

Wij vergeten niet

Verwacht ons!

 • Karel

  Ik vind dat ze gelijk hebben. Met ons gemanipuleerde media :S

  • Martin

   Ik sluit me aan je mening, ze maken het nieuws hoe het ze beste uitkomt. Voor de rest boeit het ze niet.

   Het ergste is mensen geloven er massaal nog in.

 • Wouter

  Kom op zeg, Anonymous…

  Inhoudelijk gezien vind ik dat ze over de NOS wel een punt hebben, maar het heel erg overdrijven en wat wil je? Je bent niet voor niks staatstelevisie… RTL/SBS zijn volgens mij redelijk objectief.

 • Polly

  Geen enkel kritisch geluid van de journalistiek bij de invoering van de Euro.
  Alleen maar mee kletsen met de regering.
  Maar ja wat wil je, die opleiding tot journalist stelt ook niets voor.

 • Ralph

  Ze zijn nu.nl vergeten.

 • peter

  waarom kijken de mensen naar deze goedkope bangmakerij. wat willen ze doen???? internet platgooien? nos,rtl en sbs6 brengen alleen maar nieuws dat ze krijgen van verslaggevers die ook voor andere kranten/nieuwszenders leveren. gaan ze nou over de hele wereld nieuwszenders platgooien? dat denk ik ook. Anonymous is gewoon een sneu stelletje mislukkelingen die zich verbergen achter een maskertje. toon je ware gezicht , dan kun je praten en iets bereiken

 • R. Hartman

  @Wouter
  NOS is inderdaad staatsTV, onvrijwillig door u en mij betaald. TV is propaganda-instrument numero uno. De kracht van het weglaten, of, zoals Bastiat in zijn essay schreef: That which is seen, and that which is not seen.

  Bij TV bestaat wat u niet mag zien domweg niet, en wat men u wel heeft laten zien heeft u toch met eigen ogen gezien? Nee dus, u heeft een selectieve, en soms/vaak ook nog gemanipuleerde weergave van een bepaalde werkelijkheid gezien. Herinnert u zich het verlengde applaus voor Bea nog?

  RTL/SBS objectief?
  Hebt u de zaken die hierboven genoemd worden ooit bij de ReuTeL-zenders of de campingzender voorbij zien of horen komen? Nee toch?

  Bedenk wie de vergunningen verstrekt, en waarom bv. Arrow Classic Rock zomaar ineens zijn vergunning kwijt was.

  Handig hoor, zo’n macht- en geweldmonopolie.

 • nic

  Ben geen domme jongen, lees veel enzovoorts maar wat me opvalt aan al dit soort gedoe (kijk ook eens op herstel de republiek) dat alles word gebasseerd op veronderstellingen, horen van, niets wetenschappelijk onderzocht, allerlei aannames van , uit elkaar getrokken verhalen en weer vastgeplakt aan ……of toevalligheden als je dan vraag waarom ga je er niet mee naar de rschtbank en laat het uitzoeken hebben ze of geen geld of andre domme excuses, ik bedoel ga wat belangrijks doen iets waarmee je voldoening krijg , maar al dit achterlijke gezwam het leid tot niets of vervelen jullie je soms

 • Anoniem

  Dit is het aller beste filmpje van anonymous wat ik ooit heb gezien !!!!!!!!!

 • aap

  Fuck niet met anonymous, anonymous is de baas op het internet er komt een tijd dat ze jullie terugpakken niet zo’n beetje ook, ga dan niet zeiken als deze site is defaced