Apple is bezig met het versturen van email’s aan iPhone gebruikers die van het weekend de bizarre GameStore app hebben gekocht. Deze app werd door Apple per ongeluk vroegtijdig uitgebracht in de App Store.

You recently purchase the GameStore app. The app was made available for sale prematurely. We apologize for the problem and have refunded the purchase amount back to your account. These funds will be applied to your original payment method within 5 business days.

Uit de email is te lezen dat de GameStore per ongeluk vroegtijdig in de verkoop was gegaan, we nemen aan dat er een GameStore app op een later tijdstip wel komt. Wat de GameStore app is en kan weten we op dit moment helaas niet.

Zoals gewoonlijk laten we het u weten zodra wij er meer over weten.

 • Harold

  Dat gamestore is dat zoiets als game center?

  • iPhonemania

   Denk het niet, Game Center houdt de stats bij van je vrienden enzo.

   Misschien zijn ze van plan om de apps en de games apart te houden. Ik zal het echt niet weten