Volgens All Things D is Apple van plan eind januari een Media Evenement te houden in New York. Deze Media Evenement is niet gerelateerd aan de iPad 3 of een nieuwe Apple TV.

According to sources close to the situation, Apple is planning an important – but not large-scale – event to be held in New York at the end of this month that will focus on a media-related announcement.

Zoals u kunt lezen is deze nieuws afkomstig van bronnen die dichtbij deze situatie zijn. Ik neem aan dat deze jongens aan het Media Evenement mee werken.

Het evenement zal vermoedelijk gehouden worden door Eddy Cue, Apple’s senior vice president van Internet Software en Service. Vandaag is er door Apple per ongeluk een app genaamd GameStore verschenen in de App Store, deze werd echter snel weer verdwenen. Dit zal één van de onderdelen zijn waar meneer Eddy Cue het over zal hebben in de Media Evenement.

Apple heeft nog niets officieel bekend gemaakt, zodra we er meer van weten zullen we het  u laten weten hier op iPhonemania.

via AllThingsD