Dat de populaire shooter game Call of Duty zich uitbreidt hadden we al gezien met de Call of Duty: Black Ops Zombies voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Activision de maker van de Call of Duty reeks komt nu met Call of Duty Elite voor de iOS apparaten.

Als je een Call of Duty Elite abonnee bent en toevallig ook beschikt over een iPhonem dan is dit een grote dag voor jou! Vanaf vandaag kan de de Call of Duty Elite app downloaden via de App Store.

Met de Call of Duty Elite app zul je in staat zijn om je carrière statistieken te controleren, strategieën te formuleren en je wapen te veranderen, en dit allemaal kan je gewoon onderweg met je iPhone doen.

De veranderingen die je via de Call of Duty Elite app maakt zullen rechtstreeks door geschoven worden naar de Call of Duty: Modern Warfare 3 game.

“Immerse yourself in Call of Duty® wherever you go with the Call of Duty® ELITE mobile app. Evaluate your multiplayer progress with in-depth stat analysis. Formulate new strategies based on your recent performance and remotely incorporate edits to your loadouts.”

“Dompel je onder in Call of Duty ® overal mee naartoe met de Call of Duty ® ELITE mobiele app. Evalueer uw vooruitgang multiplayer met diepgaande analyse stat. Formuleren van nieuwe strategieën op basis van uw recente prestaties en op afstand te nemen bewerkingen op uw loadouts. ”

Ben je een Modern Warfare fan en je hebt een abonnement voor de Call of Duty Elite dan is dit echt iets voor jou!