ION de maker van iCade staat bekend om zijn arcade dock voor tablets. Op het CES gadgetbeurs laat het bedrijf enkele nieuwe handheld behuizingen zien voor de iPhone en de iPod Touch.

Deze nieuwe gadget gaat door het leven als iCade Mobile. Met de nieuwe iCade dock behuizing tover je de iPhone en iPod Touch in een handomdraai in een game console. Deze gadget voorziet je iPhone van 4 schouderknoppen, 4 actieknoppen en tenslotte een digitale richtingsknop.

De iCade Mobile zou naar verwachting in het tweede kwartaal van 2012 op het markt moeten verschijnen. Er hangt wel een klein prijskaartje aan deze behuizing van 80 dollar. Er wordt tenslotte ook gewerkt aan een kleinere behuizing voor de iPhone, dit extra compacte model zal iCade Jr. gaan heten.

Verder komt er een afgeslankte model van de oorspronkelijke iCade voor tablets. Wanneer deze op de markt komt is nog niet duidelijk, wel wordt er verwacht dat het dit jaar haalbaar moet zijn.