Degenen die geduldig wachten op de release van de Untethered Jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4S kunnen kleine zucht nemen. Gister hadden we een een video u gedeeld waarop een iPhone 4S op iOS 5.0.1 Untethered Jailbreakt was.

Vandaag heeft Pod2G op zijn blog een foto gedeeld waarop een iPad 2 op iOS 5.0.1 succesvol Untethered Jailbreakt is. dit is super nieuws! Dit betekent voor de iPad 2 gebruikers dat ze binnen enkele dagen samen met de iPhone 4S een Untethered Jailbreak kunnen verwachten.

Op de foto zien we een iPad 2 op iOS 5.0.1 met de populaire jailbreak tweak Cydia 1.1.3.  Pod2G heeft er geen verhaal van details bekend gemaakt zoals we normaal wel van hem gewend zijn. Alleen maar deze 4 woorden:

No more to say !

Ik geef hem groot gelijk, de iPad 2 afbeelding zegt al genoeg. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de A5 Untetehred Jailbreak vrij wordt gegeven aan het grote publiek, ik zelf denk dat we niet lang meer hoeven te wachten.

via Pod2G’s blog

 • Jeffrey

  Yeeyeeyeejejejejeteeeeeeeee woeeeeehoeeeeeeee yeeeehhhhh eindelijk

 • Jeffrey

  Hoelaaang nog?xD

  • iPhonemania

   Dev’s geven niks weg over de release, elke keer no ETA

 • Gerard

  Ik wacht met spanning op de jailbreak voor mijn iPad 2. Heb nooit een jailbreak gehad op mijn iPad 2. 😛

 • Jeffrey

  Is er al nieuws?

  • iPhonemania

   Nu is er wel nieuws, ik heb 2 artikelen erover geschreven.

 • Maikel

  helaas geen nieuws, ik wacht er ook op 🙁

 • Brayen

  ben benieuwd er naaar
  wacht rustig er op . . .

  jullie zijn de meesters hier in

  dankje wel bedankt. . . bij deze
  voor het eerst ga ik jailbreaken
  dus ben benieuwd is echt nieuw voor mij

  dankje wel