Laatste paar maanden komen zoveel geruchten rondom de volgende generatie iPad, ook wel bekend staat als de iPad 3. Bloomberg onthuld een aantal van de belangrijkste functies die ons te wachten staat.

Bloomberg stelt dat de volgende generatie iPad een super snelle quad-core processor zal hebben en ondersteuning bieden voor 4G LTE draadloos netwerk, hierdoor kan er met hoge snelheden gedownload worden.

De voorgaande iPad’s met een 3G functie waren niet zo succesvol, veel mensen kochten de goedkopere WiFi modellen. Met de Tether optie van de smartphone’s maakte gebruikers wel massaal gebruik van om te internetten op hun iPad’s. Met de 4G LTE ondersteuning van de volgende generatie iPad kan dit echter misschien omdraaien.

De iPad 3 is nu in productie in China, met Pegatron die de grootste deel voor zijn rekening neemt. Foxconn heeft een lange staat van dienst voor Apple op zijn naam maar produceert deze keer een kleine zesde deel van de quota.

Bloomberg’s rapport bevestigd met zekerheid dat de iPad 3 beschikt over een Retina Display.

via Bloomberg