De gadgetbeurs CES 2012 is op volle gang in Las Vegas. Zoals gewoonlijk is Apple er net als voorgaande jaren niet aanwezig, daarin tegen organiseren zij zelf eigen events. Ondanks de afwezigheid is er nog wel nieuws van Apple vanuit de gadgetbeurs CES beschikbaar.

 

 

Jeremy Horwitz een redacteur van de iLounge website heeft aangegeven dat hij op de CES gadgetbeurs een iPad 3 heeft gezien en geeft aan dat er geen veranderingen zijn vergelen met de iPad 2.

Volgens meneer Horwitz kun je er zo langs lopen zonder te merken dat het een iPad 3 is. De veranderingen zijn volgens hem een 1mm dikkere tablet en een grotere cameralens. Deze veranderingen zul je enkel kunnen opmerken als je de voorganger iPad 2 er naast zou leggen.

Door dat Apple de iPad 3 volgens hem zo miniem heeft veranderd dat je ze de tablet geen iPad 3 zullen noemen, maar eerder een iPad 2S of een iPad 2Hd.

via GadgetBoys