Heb je altijd al een nieuwe iPhone 4S willen hebben maar je wist niet waar je op moest letten? Kies je nu voor een standaard abonnement met een iPhone 4S of een sim only abonnement waarna je vervolgens de iPhone 4S lost koopt.

We weten dat je sowieso met een sim only voordeliger bent, maar een iPhone 4S kost al gauw 600 euro. Als je het kan veroorloven zou ik je zeker deze optie aanraden. Maar wat je ook kiest het is altijd heel belangrijk om te vergelijken.

Brengt eerst in kaart wat je zelf zou willen hebben, dan hebben we het over de hoeveelheid belminuten, SMSbundel en tegenwoordig moet je zelfs rekeninghouden met een databundel. Als je denkt dat je veel gaat internetten op je nieuwe iPhone 4S dan zou ik je aanraden om wat extra MB’s erbij te nemen.

Mocht je de optie 1 niet kunnen veroorloven om in een keer 600 euro nee te leggen voor iPhone 4S, dan kan je het beter met een abonnement nemen. Ik heb wat research gedaan naar een iPhone 4S met een abonnement, kwam de onderstaande actie’s tegen.

  • Bij Vodafone loopt er tijdelijk een actie, de eerste 4 maanden krijg je 50% korting op je abonnement. Vodafone biedt de iPhone 4S 16GB versie i.c.m. met een iPhone Smart 55 abonnement inclusief 1400MB internet en 200 belminuten voor 55 euro per maand, eerst 4 maanden betaal je slecht 27,50 euro per maand. Voor de iPhone 4S betaal je 0 euro, dus helemaal gratis! ga naar de website
  • Telfort.nl heeft ook een tijdelijke actie lopen, de eerste 3 maanden hoef je niks te betalen! Daarna betaal je 51,90 per maand. Telfort.nl biedt de iPhone 4S 16GB versie met 400 belminuten en 1000MB internet, je betaalt alleen wel eenmalig 169 euro voor de iPhone 4S. ga naar de website
  • Nederlands grootste internet telefoon winkel Typhone biedt de iPhone 4S 16GB versie i.c.m. een T-Mobile iSmart 300 abonnement voor slechts 42,50 euro per maand. De abonnement van T-Mobile bij Typhone is de enige in zijn soort met onbeperkt internet, daarnaast krijg je er 300 belminuten/SMS. Eenmalig betaal je voor de iPhone 4S 179 euro. ga naar de website