Het wachten op de Untethered Jailbreak van iPhone 4S en iPad 2 lijkt niet meer zo lang te zijn. De jailbreak tool die exploits voor de iPhone 4S en iPad 2 jailbreak bevat is in wezen afgerond.

iPhone Dev Team en Chronic Dev Team ook wel Jailbreak Dream Team genoemd, testen het jailbreak nog een beetje voor dat ze het aan het grote publiek vrij gaan geven. Hoogstwaarschijnlijk wordt de A5 Untethered Jailbreak onder de naam van Absinthe gereleased.

PlanetBeing had gister op Twitter gemeld dat de app klaar is wat pimskeks (lid van Chronic Dev Team) gemaakt hebt en dat zij het nu aan het testen zijn:

Dit betekent dat de Untethered Jailbreak voor iPad 2 op iOS 5.0.1 en iPhone 4S op iOS 5 en iOS 5.0.1 zich in het laatste fase bevindt, het kan dus elke moment vrijgegeven worden aan het grote publiek.