Wat gebeurt er wanneer je drie van de nieuwste smartphone’s samen met een videocamera en een smartphone geek in een kamer zet? Je krijt natuurlijk een video vergelijking! In de video van vandaag krijgen we een vergelijking te zien van een iPhone 4S, een Nokia Lumia 800 en de iPhone 4.

YouTube gebruiker 359gsm van WMPoweruser heeft een video gemaakt waarin de browser prestaties van de iPhone 4/4S vergeleken worden met de Nokia Lumia 800.

via WMPoweruser:

Windows Phone 7.5 has a great web browser Internet Explorer Mobile, but how it compares against browsers on other competing platforms ? Above is the video comparison of web browser of Nokia Lumia 800, iPhone 4 and iPhone 4S. iPhone 4S performs great in all of the speed tests done while iPhone 4 lags behind IE Mobile in some tests.

De iPhone 4S op iOS 5 nam consequent de eerste positie tijdens het testen, de iPhone 4S versloeg hiermee de iPhone 4 op iOS 4.3 en de Nokia Lumia 800 draaiend op Windows Phone 7.5 Mango. Dit is blijkbaar te danken aan de dual core A5 chip die in de iPhone 4S zit, tegen over de single core Nokia Lumia 800 en de iPhone 4.

  • Hartman

    Woww de iPhone 4S is echt een uitblinker tussen de 3. Helemaal met dat laatste test: iPhone 4S is al klaar me testen de iPhone 4 en de Lumia 800 gaan nog enkele minuten door nog..

  • arend

    opzich een valse test, ze testen alleen wat er bij de iphone goed is, maar wat er bij de nokia bij zit aan extra’s dat reken ze niet mee, zonde omdat de nokia dan aan de top zit met prijs,kwalitiet, en mogelijkheden verhouding. ik vind dit geen echte test sorry