Ben je een iPhone fan? Dan zal je waarschijnlijk net als ik ongeduldig wachten op de nieuwe iPhone 5. Om u alvast een voorproefje te geven hoe de volgende generatie iPhone kan zijn hebben we een leuke iPhone 5 concept video op het internet gevonden.

Een verbazingwekkende iPhone 5 concept video op YouTube heeft geavanceerde iPhone functies, zoals een veel slanker iPhone design, een laser toetsenbord en holografische weergave. En alles ziet u in deze video:

via aatma studio

  • Martijn

    Wow super ding man dat iPhone 5, hopen dat Apple zoiets op het markt gaat brengen.

  • Flipper

    Dit is zeker wel cool, zou ik zeker willen hebben. Tot dat Apple met zo iets komt zijn we verder bij iPhone 25 ofzo 😛

  • azmi nevik

    dit hadden ze ook bij 4s laten zien.ik heb 4s , maar deze functies heeft het niet.