Het geruchtenmolen rondom de iPhone 5 is weer van start gegaan. Deze keer komt het iPhone 5 gerucht van Tavis McCourt een medewerker van Morgan Keegan een analistenbureau.

Meneer Tavis McCourt schrijft in een onderzoeksnotitie dat de iPhone 5 komende herfst op de markt zal verschijnen. Hij voorspelt verder dat de iPhone deze kwartaal ongeveer 50 procent van de totale omzet zal draaien van Apple. In het afgelopen kwartaal van 2011 zal dit naar verwachting 47,5 procent van de totale omzet van Apple zal vertegenwoordigen.

Volgens meneer McCourt heeft Apple in het vierde kwartaal een stijging gezien van 38,8 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2011. Als we de statistieken van het derde kwartaal van 2010 vergelijken met de afgelopen derde kwartaal van 2011 is er een stijging van 39,1 procent.

Dit jaar zullen er meer iPhone’s over de toonbank gaan voorspelt meneer McCourt, eerdere schatting lagen rond de 27 miljoen exemplaren. Hij voorspelt dat er dit jaar rond de 29 miljoen iPhone’s worden verkocht.

via Telegraaf

 • Peter

  En wat denk travis mccourt wat hij wil vragen voor het nieuwe parade paardje van hem

 • Mehmet

  Ik heb dat concept video van je gezien, iPhone 5 wordt de BOMB!

 • tim

  iphone 5 is egt cool behalve dat hij geen zij lijnen heeft want dan zou ik het ook kopen nu lijkt hij half afgemaakt te zijn.
  maar jha iedereen heeft zijn mening
  groetjes tim

 • tim

  de zij lijnen in het zwart dan hele dunne zijlijnen niet zo dik :
  groetjes tim