Volgens Katy Huberty een analist van Morgan Stanley, voorspelt dat de volgende generatie iPhone ook wel bekend staat als de iPhone 5 slanker wordt en beschikt over een quad-core Qualcomm chip met 3G en LTE ondersteuning voor alle netwerken.

We hebben de afgelopen tijd zoveel geruchten gehoord rondom de mysterieuze iPhone 5 dat we niet meer weten wie we zullen geloven, deze specifieke analist beweert dat Apple de iPhone 5 klaar zal hebben in het derde kwartaal van 2012.

via AppleInsider:

Apple will remain impervious to a broader decline in consumer demand throughout the technology industry through the release of its third-generation iPad in the first half of 2012 and the launch of a thinner iPhone later this year, analyst Katy Huberty wrote in a note to investors detailing takeaways from a recent trip to Asia.

Data points for Apple are “mostly positive,” she said, as the company is expected to maintain unit shipments this quarter, compared to a 10 percent sequential decline from the December quarter in the broader market.

Huberty voorspelt ook dat een iPad 3 in de komende maanden zal komen, dit is een claim die de meeste mensen over eens zijn. De nieuwe touch panel technologie heeft blijkbaar te maken met een dunnere iPhone 5. De nieuwe behuizing materiaal lijkt ook een slanker vorm te hebben. Aluminium ?!?

Het gerucht over een quad-core processor voor de iPhone 5 klikt niet zo gek, aangezien we uit de iOS 5.1 beta’s kunnen refereren dat er een quad-core apparaat komt.