Een van de populairste iPhone hackers George Hotz aka Geohot was de eerste iPhone hacker die in 2007 de iPhone unlocked/simlockvrij had gemaakt. Daarna heeft hij verschillende jailbreak tools gemaakt zoals Blacksn0w , Blackra1n en Limera1n.

Hij heeft niet alleen iPhone’s gejailbreakt, zelf de PlayStation 3 van Sony werd gejailbreakt door Geohot. George Hotz besloot in juni 2011 voor de populairste social netwerk van de wereld te werken, namelijk Facebook. Nu zijn we zo’n half jaar verder en meneer Hotz heeft besloten Facebook te verlaten.

In de onderstaande video zien we Geohot werken bij Backplane, een nieuwe startuo voor Geohot dat gefinancierd wordt door Lady Gaga. Business Insider meldt dat Geohot mee werkt aan een Hackathon georganiseerd door Backplane.

Zoals we hebben gezien in de video heeft Geohot’s apps niet gewonnen, maar we hopen wel dat hij terug komt naar de iPhone jailbreak community. Wat denk je zelf? Zal hij weer de jailbreak community joinen?

via Business Insider