Laatste tijd komen er zoveel geruchten en video’s van de nieuwe iPhone 5 over het hele internet. Naar verwachting wordt de nieuwe iPhone 5 in het vierde kwartaal van 2012 uitgebracht.

Volgens analisten en tech geeks wordt de iPhone 5 een “monster hit”, de nieuwe iPhone 5 komt met een volledige nieuwe design en interface. De volgende generatie iPhone gaat Apple’s groei versnellen en zoals gewoonlijk breekt het weer de records van de voorgaande verkopen.

Deze nieuwe iPhone 5 concept video heeft een groter scherm, nieuwe Home knoppen en schakelt sneller tussen applicaties. De meeste iPhone gebruikers zegen dat een groter display ongemakkelijk zou aanvoelen, persoonlijk denk ik dat een 4-inch scherm perfect in je hand past.

De iPhone 5 concept video toont een 4-inch Retina Display, 10MP grote sensor camera, Desktop kwaliteit apps en games, push e-mail en een compleet web browser.

“Dit is de telefoon die u altijd al wilde hebben”

iPhone 5 Concept Video gemaakt door Kris Groen

  • bally

    fake