Yiduo David Wang beter bekend als PlanetBeing is een legendarische iPhone hacker. Hij behoort tot de Jailbreak Dream Team samen met MuscleNerd, Pod2G en P0sixninja. Deze iPhone hackers zijn bezig om de untethered exploit van Pod2G over te zetten naar de nieuwe A5 apparaten als de iPhone 4S en iPad 2.

We hadden uw laatst laten weten dat er Sandbox problemen waren met de A5 processor, deze Sandbox problemen zijn inmiddels verholpen door PlanetBeing en Jay Freeman aka Saurik de maker van Cydia. zie hier de tweet van PlanetBeing :

Deze recente tweet van PlanetBeing vertegenwoordigt een kleine stap voorwaarts in het Untethered Jailbreak proces. Pod2g heeft zijn blog ook geupdate met deze nieuws, waarbij hij meldt dat de jailbreak binnen enkele dagen uit kan komen. Maar hij meldt ook dat hij nog niet een precieze release datum kan zeggen.