Op dit moment hebben we met zijn alle lang genoeg gewacht! De nieuwe jailbreak tool Absinthe is vrijgegeven om de nieuwe iPhone 4S en iPad 2 op iOS 5 en iOS 5.0.1 te jailbreaken.

De Absinthe Untethered Jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 is mede mogelijk gemaakt door de hackers van de Jailbreak Dream Team: @Pod2G, @P0sixninja, @MuscleNerd, @PlanetBeing, @Saurik en ongetwijfeld talloze andere hackers achter de schermen.

De nieuwe jailbreak tool Absinthe ondersteund de volgende apparaten:

 • iPhone 4S op iOS 5 en iOS 5.0.1 (9A405 en 9A406)
 • iPad 2 WiFi, GSM en CDMA op iOS 5.0.1

Op dit moment is Absinthe jailbreak alleen beschikbaar voor Mac gebruikers, sorry boys de Windows versie komt binnen enkele uren online. Bezit je een Mac dan kan je via onze jailbreak tool pagina Absinthe jailbreak applicatie downloaden.

Zoals te zien is op de afbeelding van Absinthe is het een eitje, voor dat u begint met de Untethered Jailbreak neem voor de zekerheid een backup van uw iPhone 4S of iPad 2. Volg onze iPhone 4S en iPad 2 jailbreak guide via deze link.

 • bel

  nou heb ik een mac maar ook een echtgenoot die me vermoord als er iets met de iphone gebeurd maw ik durf niet wie had er meer lef als mij en heeft er inmiddels ervaring mee ?

  • Jeffrey

   Ikke Niet, ben geen trotse Mac bezitter. Een saai Windows potje

   • Jeffrey

    Had ik maar ervaring ermee!!!

    • iPhonemania

     Ik zou zeggen, volg de guide die ik net geplaatst heb.

 • Jeffrey

  Jaa ik bedoel , was de jb er maar al voor het trieste windows systeem

 • Alex

  kan ik deze software ook gebruiken voor mijn iphone4, aangezien de software de zelfde versie is ?

  • jeffrey

   Nee volgens mij niet, omdat ip4 à-4 chip heb en 4s & ipad2 à-4