Met honderden duizenden spellen beschikbaar op de iPad is er voor elk wil wel wat te vinden. De spelletjes zijn vele malen goedkoper dan op een game console en vaak zijn ze extreem verslavend ook nog.

Met jaren heen worden apparaten steeds verbetert en ook de kwaliteit van de games worden hierdoor beter. Titels zoals Infinity Blade 2 hebben een cutting-edge graphics waardoor het vreugdevol is om te spelen.

Terwijl de scherpe en realistische beelden prachtig zijn om te zien, zijn er ook spellen die ons het meeste plezier geven zoals Pac Man, Super Mario en dergelijke. Veel van deze titels zijn ook verkrijgbaar in de App Store, maar een touchscreen Pac Man voelt toch niet helemaal het zelfde aan zoals we gewend zijn op een arcade kast met een plastic joystick.

ION Audio heeft de iCade ontwikkeld om de goede oude tijden terug te brengen op de iPad. De iCade is ongemonteerd te koop maar is vrij eenvoudig om zelf in elkaar te zetten. De iPad maakt verbindingen met de iCade via Bluetooth. De iCade is via Amazon te koop voor 80 dollar.

via iON Audio