De populaire Amerikaanse electronicaketen Best Buy heeft onlangs in een enquête gevraagd of klanten geïnteresseerd zijn in een 42-inch HDTV van Apple. In de enquête van Best Bou worden ook een aantal specificaties genoemd.

Zoals: 1080p resolutie, iOS-besturingssysteem en de mogelijkheid om apps te downloaden uit de App Store, ook bevat de HDTV een geïntegreerde webcam voor Skype. Verder kan je gebruik maken van iCloud om je bestanden op te slaan.

Er is nog geen reden om een ticket te boeken naar de VS, en te denken dat Best Buy meer informatie heeft over de HDTV van Apple. Misschien heeft Apple wel aan de electronicaketen gevraagt om ongemerkt alvast te peilen of het publiek op een dergelijke TV zit te wachten

via The Verge

  • David

    Jullie hebben de prijs vergeten bij te vermelden, zou zo’n 1499 dollar gaan kosten.