Afgelopen jaar is Apple afgeweken van de traditionele onthulling patroon van de iPhone die normaliter elke jaar rond juni werd aangekondigd. In plaats van juni kwam Apple in oktober tijdens de “Lets Talk iPhone” evenement met de details en de releasedatum van de huidige iPhone 4S.

De iPhone 4S is iets meer dan drie maanden verkrijgbaar in Nederland, in enkele landen is het zelfs sinds een maand te verkrijgen. Maar mensen beginnen al te speculeren en te anticiperen wanneer de aankondiging van de nieuwe iPhone 5 is.

Het goede  nieuws voor ons allen of beter gezegd voor de mensen die wachten op de iPhone 5, is dat we misschien niet de volledige 12 maanden dienen te wachten voor de nieuwe iPhone 5. Het lijkt erop dat Apple terug is naar de traditionele aankondiging schema in juni tijdens de Worldwide Developers Conference in San Francisco. Deze speculatie is afkomstig van Daiwa Securities die geloven dat Apple tijdens de WWDC de zesde generatie iPhone gaat aankondigen. De voorgaande iPhone’s als de iPhone 3G, iPhone 3GS en de iPhone 4 werden toen de tijd ook onthuld tijdens een WWDC keynote.

Daiwa Securities beweren dat de nieuwe iPhone5 ook gebruik zult maken van een glazen touch panel technologie die waarschijnlijk wordt geleverd door TPK Holding en Wintek. De in oktober gelanceerde iPhone 4S was voor vele verrassend.

De exacte data van de Worldwide Developer Conference van dit jaar zijn nog niet aangekondigd door Apple, maar er is wel een gelekte kalender van het Moscone Center die een bijeenkomst heeft gepland tussen 10 jun en 15 juni.

via Redmond Pie

 • Willem

  Dus in juni wordt het aangekondigd en in augustus/september komt het in Nederland neem ik aan?

  • iPhonemania

   Yes, i hope so:P

 • Victor

  Ik hoop het ook. heb expres de iPhone 4S niet gekocht om de iPhone 5 te kopen.

 • Parker

  Ik wacht met spanning op de iPhone 5..

 • Timati

  Nog een half jaar te gaan zo te zien..