Yes, het is dan eindelijke zo ver. Apple heeft zojuist de media een uitnodiging gestuurd voor zijn grote media evenement. We zijn er bijna zo zeker van dat Apple op 7 maart tijdens de evenement in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco om 19:00 Nederlandse tijd de nieuwe iPad 3 gaat aankondigen.

The Verge meldt zojuist dat ze een uitnodiging hebben ontvangen voor Apple’s volgende grote evenement. Nu Apple officieel bekend heeft gemaakt zijn media evenement op 7 maart te gaan houden blijken eerdere geruchten te kloppen over een bijeenkomst op 7 maart.

Laten we ook hopen dat de onderstaande speculaties ook een kern van een waarheid bevatten:

 • 9,7″ Retina scherm
 • resolutie van 2048 bij 1536 pixels
 • A6 Quad-core chip
 • 8.0 megapixel camera
 • iOS 5.1
 • Iets dikker design
 • Bettere accu
 • 4G LTE ondersteuning

via TheVerge

 • Frans

  Nice nieuwe iPad 3 spannend