Vandaag heeft Apple via zijn website laten weten dat de eerste Apple Store van Nederland in Amsterdam haar deuren opent op zaterdag 3 maart.

Het hing al een beetje in de lucht dat Apple op het Leidseplein in het Hirschgebouw zijn eerste Apple Store van Nederland zou gaan openen. De eerste Apple Store opent op donderdag 1 maart zijn deuren voor de media, die krijgen een preview van de winkel te zien. Het publiek is dan vanaf zaterdag 3 maart vanaf 10 uur welkom.

De nieuwe Apple Store winkel zal vanaf de opening 7 dagen per week open zijn. Openingstijden zijn maandag tot en met woensdag tot 21 uur en donderdag tot en met zaterdag zelfs tot 22 uur. Sinds 2001 heeft Apple 361 officiële Apple Stores, waarvan er 246 in de Verenigde Staten staan en 33 in het Verenigd Koninkrijk.

via Apple

  • Patrick

    Ze geven volgens mij ook 4.500 gratis t-shirt’s weg.