Door dat Samsung een Koreaans bedrijf is zal je wel denken dat Samsung meer tablet’s in Korea verkoopt dan Apple. Dan hebben we het allemaal mis. Volgens een onlangs verschenen rapport van Korea Herald zijn er meer iPad’s verkocht dan de Galaxy Tab van Samsung in Korea.

Apple is estimated to have sold more than 1 million iPad tablet computers in the Korean market, outpacing its local rival Samsung Electronics’ Galaxy Tab by a wide margin.

Apple’s iPad debuted here on Nov. 30, 2010 and its sequel iPad 2 was introduced on April 29 last year. About 700,000 units were sold last year alone, dominating the nascent tablet computer market here.

Je zou denken dat de Samsung Galaxy Tab 10.1 het meest verkochte tablet in Korea is, maar volgens het rapport zijn er meer dan 1 miljoen exemplaren van de iPad in Korea verkocht, waarvan 2/3 een WiFi versie is.

Korea is uitgegroeid tot een enorme markt voor smartphone’s en tabletten, die Apple lijkt te leiden.

via TheNextWeb

  • Nel

    Apple heeft zelfs Korea thuisland van Samsung in beslag genomen. iPadmania daarzo 😛