In onze vorige artikel hadden we het over de nieuwe iPad 3 die waarschijnlijk op woensdag 7 maart wordt geïntroduceerd door Apple voor het grote publiek. Volgens een goed ingelichte bron van WSJ zou Apple bezig zijn met het ontwikkelen van een kleiner tablet.

Geruchten gaan rond dat Apple een kleiner 8-inch iPad gelijktijdig gaat uitbrengen met de iPad 3. De iPad Mini krijgt dezelfde specificaties als de huidige iPad 2, waardoo het door een kleiner scherm formaat een scherper beeld ontstaat. De mini iPad krijgt een goedkoper prijs, waardoor er met de Kindle Fire van Amazon geconcurreerd kan worden.

  • Charles

    Ooit zei Steve Jobs geen kleine iPad te willen maken. Raar dat Apple opeens met een Mini iPad wil komen/

    • Harry

      Zoiets herinner ik mee ook. Steve Jobs wou nooit een 7-inch iPad maken voor de goedkopere markt.