We kunnen u alles vertellen wat je moet weten over de iPhone 5. Maar één ding kunnen we helaas nog niet zeggen, en dat is hoe de iPhone 5 eruit zal zien. Gelukkig hebben de Photoshop-ers het initiatief genomen om ons te laten zien wat de toekomst in de petto heeft.

iPhone 5: Kies een kaart

We hebben gehoord dat de iPhone 5 een gebogen scherm kan hebben, maar de onderstaande iPhone 5 foto is belachelijk. Deze bochtige AMOLED iPhone concept van Flickr gebruiker Vchenjingyuangel toont precies waarom een flexibel scherm er cool uit kan zien, en totaal onpraktisch is.

iPhone 5: Banana Phone

Een van de dingen die we missen is het de gebogen achterzijde van de iPhone 3G/3GS. De iPhone 3G/3GS lag wat in de hand dan de huidige vorm van de iPhone 4/4S. Deze concept brengt de gebogen achterzijde van de iPhone weer terug.

iPhone 5: iPhone Nano

Deze iPhone 5 concept van NAK design neemt duidelijk wat inspiratie op van Apple’s iPod Nano. We zijn heel erg enthousiast over deze look en we zouden het niet erg vinden dat onze peper dure nieuwe iPhone 5 verpakt wordt in een stevige beschermende metalen behuizing.

iPhone 5: iPhone Air

De edge-to-edge weergave op de iPhone Air concept van Ciccaredesign is prachtig, net als de manier waarop het versmalt naar voren.

 • Pantar

  De laatste iPhone 5 concept de iPhone Air vind ik persoonlijk de mooiste

 • Dennis

  Ik vind de iPhone nano er ook niet gek uit zien, de iPhone Air lijkt gewoon op de iPhone 4 en 4S

 • Aslan

  Doe mij maar de banana iPhone 5, de ronde behuizing vond ik wel wat beter aanvoelen dan die van mijn iPhone 4

 • Klaas

  Die iPhone nano photo laat me denken aan een sony ericson telefoon 🙂 vind die iPhone Air wel goed uit zien

 • Adriana

  Ziet er allemaal gelikt uit 😛

 • Frans

  Ik zou ook zo’n soort als de banana iPhone willen zien als de opvolger van iPhone 4S

 • iphone freak

  iphone air is de best !