Dat Apple een nieuwe iPad 3 gaat introduceren in de eerste week van maart is vrij zeker. Afgelopen twee jaar heeft Apple telkens in het eerste kwartaal van het jaar een nieuwe iPad geïntroduceerd.

In de afgelopen maanden hebben we zoveel geruchten gehoord over de nieuwe iPad 3, hoe die eruit zal zien en welke specificaties die zal hebben. We hebben dus zoveel geruchten gehoord over de iPad 3 dat we het allemaal niet meer kunnen bijhouden. Dit artikel is dan een samenvatting van alle geruchten in één.

Wat betreft het uiterlijk van de iPad 3 is dat het meer dan waarschijnlijk erg op zijn voorganger de iPad 2 zal lijken. We hebben meerdere afbeeldingen van de vermeende iPad 3 componenten gezien, waaronder een aluminium behuizing. Alle tekenen wijzen op deen iPad 3 achtige vorm.

De verwachte updates zitten niet in de uiterlijk van de iPad 3 maar aan de binnenkant. De nieuwe iPad 3 zal een snellere processor hebben, hoogstwaarschijnlijk zal die uitgerust worden met een Quad-Core A6 chipset, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, HD camera aan de voorzijde voor FaceTime videogesprekken en volgens een recente rapport van The Wall Street Journal zal de iPad 3 beschikken over de LTE technologie.

Van alle iPad 3 roddels die we gehoord hebben in de afgelopen maanden is de meest populaire onderwerp de display van de tablet. Alle roddels leiden een weg te hebben naar een 2048×1536 Retina display. Dit is beter dan de resolutie die je krijgt bij een 1080p Blu-ray disc, en bijna zo groot als Apple 27-inch iMac scherm.

De release van de iPad 3 zal ook een nieuwe update van de iOS mee krijgen, namelijk iOS 5.1. Deze nieuwe iOS update zal ook beschikbaar zijn voor de overige iOS apparaten. De nieuwe iOS 5.1 zal onder andere een betere Siri functionaliteit meebrengen en Facebook integratie.

  • Mehmet

    Ik ga de iPad 3 kopen denk ik, ben dik tevreden met mijn iPhone 4.