MICGadget heeft een artikel gepubliceerd waarin een iPad 2 en een iPad 3 naast elkaar te zien zijn. De behuizing naast de opvolger van de iPad 2 wordt beschouwd als de nieuwe iPad 3.

Op de afbeelding lijkt de iPad 3 meer toelopende randen te hebben dan de iPad 2. Op de bovenstaande afbeelding lijkt de iPad 3 veel dikker dan de genoemde 1mm. Maar foto’s kunnen veel afwijken dan de werkelijkheid.

Op de onderstaande foto is het beter te zien, het verschil in dikte is slecht 1/1,5mm met de voorganger. MICGadget bevestigd ook de de iPad 3 camera lens aanzienlijk groter zal zijn. Wat erop verwijst dat er enige verbetering zal zijn in de camera kwaliteit.

via MICGadget

  • Denzel

    Gadverdamme sorry hoor maar apple moet de ipad echt niet dikker maken, ik zou het mij behouden aan de ipad 2 !