Apple heeft naar verluidt de nieuwe update van de iOS 5.1 gepland voor 9 maart. Deze informatie komt van een aantal betrouwbare mobiele providers die de iPhone’s verkopen.

De nieuwste smartphone van Apple de iPhone 4S kampte met wat batterij problemen met iOS 5, de levensduur van de iPhone 4S was aanzienlijk korter dan zijn voorganger iPhone 4. Apple heeft met haast de iOS 5.0.1 uitgebracht om de iPhone 4S problemen te verhelpen, maar echter verhelpt de huidige iOS 5.0.1 de korte batterij levensduur van de iPhone 4S niet. We nemen aan dat dit wel zal gebeuren op 9 maart met de nieuwe update van iOS 5.1. Verder brengt de nieuwe iOS 5.1 ons een aantal nieuwe verbeteringen voor de populaire Siri Assistent.

Naast deze nieuwe update voor iOS, loopt er een gerucht rondt dat Apple de derde generatie tablet serie uit gaat brengen op 9 maart. Dit zal dan de iPad 3 zijn. Apple heeft op dit moment nog niks bekend gemaakt, maar we weten dat Apple elke jaar een nieuwe apparaat brengt. De huidige iPad 2 is vorig jaar in maart gelanceerd, we gaan ervan uit dat dit jaar op 9 maart de iPad 3 aan de beurt is.

via BGR

  • Petkovic

    Lekker hoor wachtte al op de iPad 3.