Volgens iFun.de zal Apple de verkoop van de iPad 3 op 23 maart starten. Dit gerucht is gebaseerd op een betrouwbare bron van iFun. De officiële introductie van de iPad 3 staat gepland op 7 maart.

De anonieme bron uit Azië beweert ook dat de verkoop van de nieuwe iPad 3 al heel kort na de introductie te koop zal zijn in de Amerikaanse winkels. De nieuwe tablet van Apple wordt in het eerste instantie alleen in eigen land verkocht. Vervolgens zal de iPad 3 na ruim twee weken in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Japan en Hongkong in de winkels liggen. Dit zal ongeveer op 23 maart uitkomen.

Helaas staan wij als Nederlanders nog niet in het rijtje, net als bij de lancering van de iPhone 4S zal Nederland bij de tweede fase horen. We moeten nog een beetje geduld hebben, alles wordt namelijk op 7 maart bekend gemaakt. De iPad 3 wordt samen met iOS 5.1 gelanceerd.

via iFun.de

  • Lucas

    Wij in Nederland moeten zeker wachten tot april zeker