Na maanden lang geruchten en speculaties heeft Apple eindelijk gisteren officieel uitnodigingen verstuurt naar de media. Dit lijkt op de langverwachte iPad 3 evenement. Zoals eerdere geruchten al zeiden, zal de iPad 3 evenement plaats vinden op woensdag 7 maart in San Francisco, Californië.

De afbeelding van de uitnodiging zegt al meer dan voldoende. Op de plaatje zien we de lang verwachte tablet van Apple. Deze afbeelding heeft op interessante gesprekken geleid in het tech wereld. Experts deden een poging om de iPad 3 afbeelding op de uitnodiging te identificeren.

Maar een bepaald element op de foto heeft iedereen doen verbazen: Waar is de Home knop van de iPad 3?

De iPad 3 afbeelding op de uitnodiging lijky geen Home button te hebben, dit leidt erop dat de nieuwste tablet van Apple geen Home knop zal hebben. Maar is Apple echt klaar om deze populaire feature overboord te gaan gooien?

via Gizmodo:

“Not only that, but there seems to be NO home button, which explains the mention of the “And touch.” in their invitation. How can we know? First, the photo they are showing is on portrait mode. You can’t achieve that icon spacing in the landscape mode (which is the only explanation for the lack of home button).

Moreover, the icon falls right onto the same water drop that the current iPad 2 falls while in portrait mode. The same happens with the reflection on the dock.”

Er is wel een aantal verklaringen waarom we geen Home knop zien op de foto. Het kan natuurlijk zijn dat het verborgen is achter de hand van de gebruiker, of wat sommige zeggen, dat de iPad 3 in landscape modus is.

We zullen nog helaas een kleine week moeten afwachten tot dat Apple officieel de features van de iPad 3 bekend maakt en het laat zien aan de hele wereld.

  • jay

    ja vast , is het niet gewoon een iPad 2 die gekanteld is, naar de zijkant.

  • Helen

    Of die nou met of zonder home knop komt boeit me eerlijk gezegd niet. Laat hem maar z.s.m. komen ik wil hem wel graag kopen