Had u altijd al uw eigen Jailbreak Tweaks willen maken? Dan is dit uw kans. Met de nieuwe iOSOpenDev app kunt u zelf Jailbreak Tweaks creëren met behulp van tweaks in Xcode een software van Apple.

De iOSOpenDev is nu beschikbaar om te downlaoden, als je een beetje achtergrond hebt van programmering en je zoekt een manier om jailbreak tweaks te ontwikkelen is dit applicatie echt iets voor u.

Ontwikkelen van Cydia Tweaks is nooit zo makkelijk geweest  als nu. iOSOpenDev bevat onder andere kant en klare sjablonen voor Activator, SBSettings en Notification Center widgets. Nadat u klaar bent met uw tweak in iOSOpenDev, bouwt het automatisch een .Deb bestand zodat uw het in een repo naar keuze kunt zetten in Cydia.

Om gebruik te maken van iOSOpenDev applicatie dient u te beschikken over een Mac computer waarop minimaal Max OS X 10.6 en Xcode 4 of hoger is geïnstalleerd. Let wel op dat iOSOpenDev nog steeds in beta is, maar de ontwikkerlaar gelooft dat het klaar is voor openbaar gebruik.

iOSOpenDev applicatie kunt u via deze link downloaden.

  • Danny

    Jammer dat ik geen Mac heb, anders zou ik het zeker willen proberen.

  • Otto

    Ik ga het even testen. dank u wel