Vandaag 2 februari is het mijn verjaardag en deze post gaat helaas niet over Apple of andere tech gebeuren, maar meer over iPhonemania.nl.

iPhonemania ben ik een kleine 4 maanden geleden begonnen meer als hobby. Om precies te zijn is iPhonemania 7 oktober 2011 online gegaan. Zie eerste welkom’s artikel. Ik als een iPhone fanaat miste gewoon iets op het Nederlandse markt. Als ik dingen over mijn iPhone wou weten en er niet uitkwam ging ik even Googlen net als iedereen 😉 maar kwam nooit bij een Nederlandse website terecht. Altijd maar dat Engelse/Amerikaanse website’s of blogs.

Het is toch fijner vind ik om je informatie uit een Nederlandse website kan halen. Ik zelf spreek behoorlijk wat Engels om het allemaal wel te volgen en te begrijpen maar niet iedereen spreekt het of begrijpt het even goed. Vandaar mijn idee om een eigen iPhoneblog in het Nederlands op te starten.

Over vijf dagen bestaat iPhonemania een korte vier maanden, wat ik nou in deze vier maanden heb bereikt zou ik zelf niet geloven. Per maand komen er meer dan 35.000 bezoekers en maken we meer dan 80.000 paginaweergaves van iPhone, iPad of iPod Touch gebruikers of beter gezegd mensen die houden van interessante nieuws.

Als u wel eens via iPhonemania uw Apple apparaat heeft gejailbreakt zult u wel weten dat we onze jailbreak tools hosten via Mediafire. In deze 4 maanden is er via iPhonemania meer dan 22.000 Apple apparaten gejailbreakt. Zie afbeelding.

Ik willen jullie allen heel erg bedanken om dit allemaal in een korte periode mogelijk te maken. Ben van plan om iPhonemania nog heel lang voort te zetten en proberen om van iPhonemania echt een groot community te maken. Als u interesse heeft om artikelen te schrijven voor iPhonemania kunt u contact opnemen met mij via onze contact pagina. Ook voor suggesties en verbeteringen sta ik open, die kunt u hieronder achter laten.

Dank jullie wel allen! en een fijne verjaardag voor mij 😛

PS: Om ons te helpen om groter te worden kunt u ons liken op Facebook, volgen op Twitter of inschrijven op onze Feeds. Deze links vind u allemaal rechtsboven in het rechter menu.

 • Martin

  Gefeliciteerd!!!

 • Gert Jan

  happy birthday, hoop nog jaren gebruik van iPhonemania te kunnen maken. Ga zo door!

 • Cemil

  Gefeliciteerd met je verjaardag, en ga zo door met je iPhoneblog. Ik check het dagelijks 😉

 • Louis

  Happy Birtday mate

 • Adriana

  Gefelicieeerrdddddddd

 • iPhonemania

  Dank jullie wel allen

 • Jason

  Lang zal ze leven, lang zal ze leven 😛 Gefeliciteerd gozer

 • iWonder

  Had niet het idee dat je pas zo kort bestond. Van harte en op naar de volgende mijlpaal.

 • Brayen

  Gefeliciteeerd lang leven iphonemania ga zo dooor ! ! ! hiep hiep hoera . . . .en nog vele jailbreaks na deze zet ehm op . . . . . . .